Bleekergroep

 

Met vestigingen in Enschede (occasions) en Oldenzaal, is Bleeker één van de grotere garagebedrijven in de regio Twente. Uw Opel-GM specialist in de regio Twente en wij voeren onderhoud uit aan ALLE merken

 

Bleeker Lease

Bleeker Lease is een professionele merkonafhankelijke leasemaatschappij en is al ruim 25 jaar een betrouwbare partner in Twente. Toegespitst op uw specifieke mobiliteitsbehoeften levert Bleeker Lease een leasepakket op maat.

 

Bleeker Schadeherstel

Als ASN autoschade bedrijf herstelt Bleeker Schadeherstel alle soorten en types van schades aan auto’s, bussen, bedrijfswagens en grijs kenteken tot 3500 kg.

 

Inqar autoverhuur & shortlease

Inqar Bleeker is dé auto verhuurder in Oost-Nederland, met vestigingen in Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Inqar verhuurt personenauto’s, MPV’s en bedrijfsauto’s van een halve dag tot meer dan een jaar.

 

Autowas Twente

Bij Autowas Twente worden alle auto’s handmatig voorgewassen waarna al het zand en vuil er af gespoten, voordat de auto de volautomatische wasstraat in gaat. Op afspraak kunt u een VIP-wash of een complete poetsbeurt laten uitvoeren. 24 uur per dag kunt u gebruik maken van de zes Doe-Het-Zelf wasboxen, zes stofzuigers en de verhoogde wasplaats voor uw caravan, camper of bus.

 

Meer informatie over Bleekergroep vindt u hier.